Boek "Op Eigen Kracht"

“Zullen we met de fiets op reis gaan?” vraagt Olivier.
“Met de fiets? Ben je gek! Dat is oersaai. Wat hebben we na een tijdje nog tegen elkaar te vertellen,” reageert Zoë onmiddellijk.
We zitten in het gras aan de oever van een kleine sloot in de Biesbosch. Over drie maanden willen we op wereldreis vertrekken en voor het eerst brainstormen we over de reis. We schrijven op: actief, duurzaam, talen leren, langzaam en inspireren. We bedenken dat we vanuit huis willen vertrekken, langzaam het onbekende in. We hebben geen tijdslimiet, geen eindbestemming en geen ervaring. We hebben alleen een richting: zuid.

Op dat moment weten we niet wat ons te wachten staat. We weten niet dat we een bizarre reis zullen maken die veel langer duurt dan we ooit dachten en waarin we dingen deden die we als onmogelijk beschouwden. We maakten een reis met de fiets, de kano, te voet, op ski’s, op skates en al zeilend over de Atlantische Oceaan. Langzaam, gezond en duurzaam. Een reis van vier jaar, van 40.959 kilometer, meer dan de lengte van de evenaar. Een reis op eigen kracht.

“Op eigen kracht is een boek voor de koffietafel van iedere wereldfietser: prachtig vormgegeven, vol met indrukwekkende foto’s en bovenal inspirerend om zelf ook het avontuur aan te gaan.” - Tijdschrift De Wereldfietser

In ons boek vertellen we ons volledige reisverhaal, opgedeeld in korte hoofdstukken en aangevuld met heel veel foto’s. We wilden meer schrijven dan een reisverslag en echt inspireren met wat wij geleerd hebben op reis. We vertellen ook ons emotionele avontuur, delen onze geleerde lessen, portretten van bijzondere mensen die we ontmoetten, tips voor het dagelijkse leven en praktische tips om zelf op avontuur te gaan. Ons boek ligt sinds oktober in de winkel en inmiddels is de derde druk aangevraagd. Dat hadden we nooit verwacht! Het boek telt 416 pagina’s en weegt bijna 2 kilo. Het is te koop bij bijna iedere online en offline boekhandel, maar je doet ons het meeste plezier als je het direct bij ons bestelt. Je krijgt een gesigneerd exemplaar en wij houden er als auteur veel meer aan over :slightly_smiling_face:.

https://weleaf.nl/nl/op-eigen-kracht/

1 like