Boomwortels

In Almere op het Nataliewoodpad zijn veel boomwortels waardoor je

als fietser over die wortels zowat gelanceerd wordt ,je moet het niet aan je rug hebben als je er overheen fietst zo erg .

Bijna vier jaar later over dit onderwerp het volgende in de forum-categorie Fietsinfrastructuur:

http://www.fietsersbond.nl/forum/er-n-oplossing-voor-het-boomwortel-probleem

(Tussen haakjes: naast hetgeen daar zoal aan de orde is gekomen, kan 't (bijvoorbeeld bij rugklachten) altijd van pas komen om ervoor te zorgen dat de banden wat meegeven door ze niet knoeperhard op te pompen.)

Hier in het dorp hebben wij ook last van wortels van de boom en ik vraag me af of de gemeente hier niets mee moet doen? Bij ons doen ze dat wel namelijk als er een paar klagers zijn dan zie je na een tijdje toch de weg/pad opnieuw worden aangelegd.

Het kan immers gevaarlijk zijn voor met name oudere mensen (ik niet ben nog jong) en maak me daar soms toch zorgen over.

Overigens goede tips aangaande het boom wortel probleem!

Sorry Betsy, maar dit is echt geen onderwerp voor Forum Algemeen, maar voor Fiets en Verkeer/fietsinfrastruktuur. Vraag het webteam je bericht te verplaatsen naar de juiste plaats en het mijne te wissen. Beter opletten! Anders wordt het een zootje hier! Wil je toch niet?
En je voetnoot is natuurlijk gewoon SPAM! Doe maar verwijderen.

Ik vraag me meer af wat je hier aan kan doen? Die wortels kan je niet zomaar uit de grond trekken. Ik ben niet per se een hippie, maar de bomen zijn belangrijk toch?

Ik vraag me meer af wat je hier aan kan doen? Die wortels kan je niet zomaar uit de grond trekken. Ik ben niet per se een hippie, maar de bomen zijn belangrijk toch?