Elektrische fietsers gezocht


#1

Beste fietseigenaren,

 

Wij zijn een enthousiaste startende onderneming met een warm hart voor (elektrische) fietsen. Met onze onderneming willen wij een oplossing bieden voor de (soms te) korte actieradius van een accu van een elektrische fiets.

 

Dit willen wij doen door een aantal zonnepanelen te bevestigen op een elektrische fiets. Op deze manier kan de accu van de fiets opgeladen worden terwijl deze geparkeerd staat in de zon.

 

Wij zijn hier al een geruime tijd mee bezig. Nu zoeken wij hulp om dit product te verbeteren.

 

Bent u een enthousiaste elektrische fiets gebruiker en vindt u het leuk/interessant om dit product kritisch te beoordelen? Dan willen wij u graag wat vragen stellen over de eisen en wensen van het product.

 

Een voorbeeldvraag zou kunnen zijn: Waar zou u de zonnepanelen plaatsen zodat dit geen belemmering voor u vormt tijdens het fietsen?

 

Het contact zal variërend plaatsvinden op een manier naar keuze over een periode van enkele maanden. Tijdens dit traject zullen wij u op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen.

 

Heeft u interesse of nog vragen? Laat dan een berichtje achter, stuur een privé bericht of mail naar charcling@outlook.com.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Dennis de Leede
Corné Mostert
Robin Petersen
Evan Wouters