Elektrische fietsvakantie


#1

Hallo!

Voor een bekend reisblad ben ik op zoek naar een stel die met de elektrische fiets op vakantie is geweest en wil vertellen over zijn/haar ervaringen.

Het liefst een vakantie buiten Nederland, Belgie, Duitsland om en ook graag met het vliegtuig in plaats van de auto. Ben je wel met de auto geweest en heb je een leuk verhaal; ik hoor het graag!

Ook zou ik het heel fijn vinden als je iemand kent die op die manier op vakantie is geweest en zijn/haar gegevens (na goedkeuring) aan mij doorgeeft.

Vriendelijke groet,

Maaike Schaap


#2

Een artikel in een onbekend magazine over een fietsvakantie, maar wel met het vliegtuig en na 4 weken geen enkele reactie over een voorstel? Dat kan dus helemaal niets zijn. Met andere woorden: Maaike Schaap is totaal ongeschikt!!
Wat een domme onzin waar men mee bezig is! Kun je daar werkelijk geld mee verdienen? Hoe kunnen mensen daar in hemelsnaam voor betalen?


#3

Je vraag is me niet helemaal duidelijk. Gaat het nu om een fietsvakantie of? Die doe je toch met de fiets en niet met de auto of vliegtuig?
2 vriendinnen, waarvan een met- en een zonder e-aandrijving van Arnhem naar Straatsburg over Duitsland en Frankrijk: is dat interessant genoeg?