Fietsendrager advies

Ik ga over een maand een weekendje weg met mijn vriendin en wil graag de fietsen mee nemen. Weet iemand een goede site? of heeft iemand advies voor mij? Is het wel betrouwbaar om een fietsendrager online te bestellen?

Zelf heb ik een half jaar geleden ook een fietsendrager online gekocht en dat is prima! Voor informatie over een fietsendrager kunt u ook beter op sites gaan kijken. Hierbij heb ik een aantal sites waar veel informatie op te vinden is.

http://www.fietsendrageronline.nl/
http://www.fietsnet.nl/fietsendragers/

Het beste om betrouwbaar een fietsendrager te kopen is via vergelijkingswebsites waarbij iedereen zijn ervaringen bij het product neer kunnen zetten. Hierdoor heb je het voordeel van een goedkoop en een goed kwalitatief product. Ik hoop je zo een stuk verder geholpen te hebben. :wink:

Jarno en rob bedankt voor jullie reactie!
Bij deze heb ik de fietsendrager besteld op de website die je mij hebt gegeven Jarno. http://www.fietsendrageronline.nl/ heb ik hem besteld en hoop hem vandaag of morgen binnen te krijgen :slight_smile:

hoi, ik heb op https://www.wielrenner.eu/beste-fietsendrager-test/ goede informatie kunnen vinden.
misschien een idee om daar eens op te kijken;)

Zou kunnen. :grin: Misschien dat na zeven jaar (! :smiling_face_with_three_hearts:) de eerste drager toch aan vervanging toe is…