Forum


#1

Mijn vraag is of de berichten die mensen op het Forum plaatsen nog wel door medewerkers/vrijwilligers van de Fietsersbond worden beantwoord.

Voor zover er reacties op items zijn, zijn die gewoonlijk afkomstig van andere bezoekers, die je ook niet verder helpen. 

Hoe dan ook zou het niet verkeerd zijn om items waar al een half jaar (of een heel jaar) niet op is gereageerd over te brengen naar een archiefplek. Dan blijft het Forum zelf een enigszins actuele indruk geven.

Als de conclusie is dat het Forum niet (of niet meer) aan de verwachtingen beantwoord, kan er natuurlijk ook mee gestopt worden.

Ik ben benieuwd door wie en wanneer er op dit item wordt gereageerd.


#2

Over het feit dat het forum op defietssite.nl nog helemaal geen berichten bevat.
Klopt. Het forum is ook nog maar net 2 weken echt actief.
Hopenlijk komen er meer berichten op te staan in de toekomst.

Ik bedoelde eigenlijk dat ik op informatie gebied eerder naar de fietssite ga dan naar die van de fietsersbond.
Aangezien ze daar ook antwoorden als je per e-mail een vraag stelt.
En wel binnen 1 of 2 dagen.
En ik hoop dat ze dat op het forum ook gaan doen.


#3

Ik ben het met je eens dat de inbreng van de kant van de Fietsersbond nogal mager is en beperkt tot problemen met de routeplanner en wat info door Testkees Bakker. Vervolgens reageert deze niet meer op berichten. Een Forum is natuurlijk wel vooral voor en door de forumleden.
Ook zou er een aparte afdeling e-bikes moeten komen. Nu staat het allemaal door elkaar. Er zijn nogal wat onderwerpen waar nauwelijks belangstelling voor is. Die zouden plaats kunnen maken voor bijv. reparatietips.
Maar inbreng van deskundigheid vanuit de Fietsersbond zou het Forum zeker ten goede komen.
Een berichten dienst dat er een nieuwe reactie is geplaatst zou heel mooi zijn, maar dat zal wel te veel gevraagd zijn van de forumsoftware. Of anders automatisch vernieuwen van de inhoud. Het forum dat @e de waal adviseert bevat zegge en schrijve 1 bericht. Dat is dus geen zinvol advies.


#4

Voor vragen over fietsen en alles wat er om heen draait zou je ook eens kunnen kijken op www.defietssite.nl


#5

Jammer he. Ik gebruik voor andere zaken ook een webforum en vind het fijn om met andere gebruikers informatie uit te wisselen en van elkaar te leren. Op zich zou dat op het Fietsersbond-forum prima kunnen, het gebeurt ook, echter maken te weinig mensen er gebruik van. Bijna alle onderwerpen zijn van een poos geleden dus het wekt niet echt de indruk actueel te zijn.


#6

Ik ben wel blij met het forum. Ben erg geholpen met vragen over het opknappen van mijn fiets en vind het leuk om andere ervaringen te lezen, ook als ze wat ouder zijn.