Halfbike 3 - Ride outside the box

Graag zou ik hier de halfbike voorstellen. Het is een vermakelijke mix van fiets, scooter en driewieler, verpakt in een recreatief en fitnessgericht, door eigen kracht aangedreven voertuig.

De Halfbike 3 is ontworpen voor ongedwongen rijden en woon-werkverkeer of avontuurlijke tricks dankzij de hoge wendbaarheid en uitstekende controle.

Het is een unieke sport met een rechtopstaande lichaamshouding die zorgt voor een betere ademhaling en geweldige cardio. Halfbike traint op een zeer intuïtieve manier je core spieren, balans en reflexen met als resultaat een full-body low-impact workout. Een filmpje kan je hier vinden.

Er is een kleine leercurve, maar daar zit ook het plezier in en na ongeveer 15 minuten oefenen is de Halfbike dagelijks berijdbaar.

Hoe meer tijd je eraan besteedt, hoe beter je vaardigheidsniveau. Het feit dat de Halfbike opvouwbaar en klein is betekent dat u hem vrijwel overal mee naartoe kunt nemen zonder u zorgen te hoeven maken over de omvang van de fiets.

Bestellen kan op Halfbike | The compact and light standing bike, anywhere with you! | Home en gebruik de promocode “STIJN” om 50eu korting te krijgen.

Heb je zin om de Halfbike 3 uit testen contacteer me gerust om een afspraak te maken voor een testrit.