Marjolein de Lange als Fietsburgemeester van Amsterdam

Er zijn een paar uitstekende kandidaten voor de positie als fietsburgemeester van Amsterdam. Zie: http://cyclespace.nl/mayor/

Een springt er duidelijk bovenuit als de meest geschikte: Marjolein de Lange.
Marjolein is dé kandidaat met de meest relevante ervaring en vaardigheden.

Marjolein is jarenlang beleidsmedewerker geweest bij de Fietsersbond afdeling Amsterdam. Zij heeft echt kennis van zaken van fietsbeleid, regels en procedures. Marjolein heeft precies op een rij waar de fietsknelpunten zitten in Amsterdam en weet dat uitstekend bij ambtenaren en politici onder de aandacht te brengen.

Marjolein bezoekt fietscongressen over de hele wereld en heeft een uitgebreid netwerk.

Het is Marjolein geweest die gezorgd heeft voor bundeling van krachten om de essentiele fietsverbinding door het Rijksmuseum voor fietsers te behouden. Zij was krachtiger dan een machtige lobby die deze verbinding wilde afsluiten. Het leek verloren, maar Marjolein gaf niet op! Nu spreekt ook haar toenmalige tegenstander directeur Wim Pijbes van het Rijksmuseum zijn bewondering uit over Marjolein en geeft publiekelijk toe dat zij gelijk had.

Fietsend Amsterdam heeft iemand van het kaliber van Marjolein de Lange nodig, maar ook niet Amsterdammers kunnen profiteren van haar inzet. Marjolein gaat er echt voor!

Kies daarom voor Marjolein de Lange.

Doe het snel, want je hebt nog een paar dagen!