Verlichting

Ik wil goede, losse fietsverlichting kopen, maar raak volledig de weg kwijt op de site: Fietsonderdelenonline.nl, waar ik als lid korting krijg.

Wat kan ik beste kopen?

Ik wil losse verlichting, ik denk op batterijen, wil best 50 euro uitgeven. Belangrijkste is GOEDE KWALITEIT.  

Wie kan een goede raad geven?

Heb je de rubriek De Fiets/Onderdelen/Verlichting hier op de site al gelezen?

Ja hoor, ik heb alle informatie gelezen, weet dus ook wel ongeveer wat ik wil kopen, maar probleem is dat er zo veel (ogenschijnlijk) dezelfde lampen verkocht worden. Vraag is: wie heeft ergens goede ervaringen mee?

Dank je Emiel, Axa Comet III valt dus af, hoop ook op meer reacties, oplaadbaar via USB evt. ook, wat mij betreft.

Hoewel hier positief uit de test heb ik tot 4x toe slechte ervaringen.
Lichtopbrengst en montage is prima, maar ze kunnen niet tegen regen! Steeds weer komt er vocht in, hierdoor werkt de aan/uit knop niet meer, lopen batterijen leeg of moet je de batterijen er uit halen.
Dan op laten drogen op de verwarming en hopen dat ze het weer gaan doen.
Ik had 3 setjes (ook voor de kids) tegelijk gekocht, allemaal niet waterdicht, 1 nieuw setje gekregen, maar hetzelfde verhaal.

Nu heb ik onderweg voorlopig maar kruidvat led lampjes, merk Watshome, gekocht voor 2 € per setje, lekker fel, maar doen het mogleijk niet lang. Zit vervangbare knoopcel in. https://www.kruidvat.nl/watshome-led-fietslampjes-batterijen/p/2997464

We zullen zien.

Wie nog goede lampjes weet die tegen weer en wind kunnen, ik hoor het graag (liefst met AA of AAA batterijen)

Misschien kun je naar de winkel en zien

Erg flauw hoor: 5 maanden later en dan de mededeling dat je ook in een winkel sommige producten vindt!! Geweldig hoor! Goed voorbeeld van intellectuele luiheid! Heb je niets beters te doen?
Als je niets weet, zeg dan niets!

Het is belangrijker dan je denkt om de goede verlichting op de goede sterkte te kopen. Je kan beter iets meer (vaak maar een paar euro) uitgeven om er geen miskoop van te maken. Lees dit maar om te zien wat voor verlichting je nodig hebt : https://www.wielerspullen.nl/blog/fietsverlichting-de-ultieme-koopgids.html

En ik heb wel goede ervaringen met deze webshop: https://www.futurumshop.nl/fietsaccessoires/fietsverlichting/top-10