Weinig nieuws van Velo-city 2017

Afgelopen week heeft Velo-city 2017 in Nijmegen/Arnhem plaatsgevonden en afgezien van koning Wimlex op een futuristische speed pedelec van Gazelle hebben we er eigenlijk niets van vernomen, niet in de Gelderlander, niet hier bij de Fietsersbond en zelfs als je zoekt op Google vindt je vrijwel niets over dit wereldevenement. Was er nu werkelijk geen nieuws te vermelden???

Serieus wezen zoeken naar informatie over Velo-city 2017… maar dan stuit je steeds op kansloos klimaatgedram waardoor ik begrijp waarom media er met een grote boog omheen gegaan zijn.

Maar nu staan er twee berichten op onze site, onder nieuws. https://www.fietsersbond.nl/nieuws/een-onvergetelijke-editie-van-velo-city/ en https://www.fietsersbond.nl/nieuws/6-keer-kippenvel-op-velocity/ Verder hebben we wel berichten geplaatst op Facebook, twitter en instagram. Wat de andere nieuwskanalen betreft, zoals een buitenlandse deelnemer aan de Mass Bike Parade in Nijmegen zei: ‘Dat is wel jammer aan Nederland. Zo’n fietstocht valt niet op, want er wordt toch wel gefietst.’ De kranten besteedden de laatste weken wel veel aandacht aan het belang van de fiets naar aanleiding van velocity.

Bedankt voor de links, er is duidelijk werk van gemaakt. :grinning:

Inmiddels ook het YouTube-filmpje van Mark Wagenbuur (BicycleDutch Velo-city 2017) dat een goede samenvatting geeft van het evenement en de sfeer laat proeven. Veel pratende hoofden ondersteund met een vrolijk muziekje en vanaf 6:05 wordt het interessant en gaat het fietsershart echt wild kloppen… :heart_eyes:

https://www.youtube.com/watch?v=RBjwwsb7rFQ&t=1s

1 like