Westland Experience fietstocht 9 maart 2013


#1

Westland Experience verzorgt tot en met oktober iedere tweede zaterdag van de maand verschillende fietstochten door het Westland. De verschillende tochten starten tussen 12.45 en 13.00 vanaf het Wilhelminaplein in het centrum van Naaldwijk. U zal rond 17:15 op het beginpunt terug zijn. Ontdek samen wat de dynamische regio het Westland u te bieden heeft. Fiets mee en bezoek  drie toonaangevende Westlandse kwekers. 

Westland Experience gelooft dat de beste verse producten uit het Westland komen. Om iedereen kennis te laten maken met deze dynamische regio biedt Westland Experience fietstochten door de Westlandse regio aan. Tijdens deze fietstocht bezoekt u als deelnemer (individueel of met een groep) drie verschillende kwekerijen. Daarnaast krijgt u tijdens de fietstocht wat te eten en drinken, kunt u producten kopen en uw vragen aan de kwekers stellen. Na afloop van de fietstocht kunt u met korting wat eten of drinken bij aangesloten horecagelegenheden in Naaldwijk. Iedere maand worden er andere kwekers bezocht.
 
De rondleiding bij de kweker zal starten op een vaste tijd. Westland Experience stippelt voor u vooraf de route uit die u vervolgens in groepsverband of individueel kunt fietsen. Wij vragen u alleen om op tijd te komen bij de kweker voor de rondleiding, verder bent u vrij in het fietstempo dat u aanhoud 

De fietstocht start om 13.00 vanaf het Wilhelminaplein in het centrum van Naaldwijk. U fietst met uw eigen fiets (of u kunt er een huren) door het Westland.

Zie www.westlandexperience.com voor meer informatie!