Wielerkleding Enquête

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tim en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie. Als onderdeel van mijn studie moet ik een scriptie schrijven en dat gaat gepaard met het doen van onderzoek. Om mijn scriptie te combineren met een van mijn passies heb ik ‘onderzoek koopgedrag in wielerkleding’ als hoofdonderwerp gekozen. Ik focus me in het bijzonder op wat een wielerkledingmerk aantrekkelijk maakt en welke factoren eventueel kunnen helpen bij het verbeteren van loyaliteit aan een kledingmerk.

Voor mijn onderzoek heb ik uiteraard één ding nodig: data. Dit is waar ik jullie hulp nodig heb. Ik zou heel dankbaar zijn als jullie de tijd zou kunnen vinden (5-8 minuten max) om een korte enquête in te vullen die ik heb voorbereid. Omdat ik nog een student ben kan ik helaas geen compensatie aanbieden, maar ik kan en zal uiteraard hier enkele inzichten over mijn studie delen wanneer deze is afgerond.

De enquete is hier te vinden:
https://info879.questionpro.com/t/AYwmyZ0XMT

Alvast bedankt,
Tim

Ik heb de enquette geprobeerd maar hij lijkt me vooral bedoeld voor racefietsers en MTB’s. Ik draag geen wielershirt als ik 9 km van/naar mijn werk fiets en als ik in een weekend een langere tocht maak dan doe ik ook geen speciale wielerkleding aan.

Ik zou de enquette ook uitzetten op Fiets.nl - Forumoverzicht, Mountainbike.nl - Forumoverzicht, https://forum.mountainbike.be etc.

Dank je wel, Mike!

Ik ga jouw voorstel volgen en ook posten op de anderen forums.

Fijn weekend!

Een gat in de markt.
Een dresscode voor woonwerkfietsers ?

Dan krijgen we eindelijk eens de regenkleding die we nodig hebben?

Het aanbod is afgestemd op bukfietsers, als ligfietser (velomobiel, trike) heb je daar totaal niets aan, de zakken van een shirt zitten dan op de verkeerde plaats, niet achterop maar voorop. Hoe moeilijk is dat? Ook de enquête is dus afgestemd op bukfietsers en dus voor ligfietsers compleet ruk.