Fietsen met een hart


#1

 

Hallo allemaal,

op het moment ben ik bezig een fietstocht te organiseren voor het goede doel:

Een sponsor fietstocht op vaderdag, zondag 17 juni. Onder de titel Fietsen met een hart kan een ieder, dus niet alleen vaders, een tocht van 50 km rond Hilversum maken. Het is een mooie tocht, over fietspaden en door het bos, voor de gewone- en racefietser. 


De inschrijving is tenminste € 10 per deelnemer, dit kan dan worden betaalt of worden overgemaakt naar 3662.468.816 t.n.v A.M. van Furth, onder vermelding van de naam/namen van de deelnemer(s). Dit komt dan volledig ten goede aan twee projecten die bijdragen aan het psychisch welzijn van tieners. De website Proud2Bme (www.proud2bme.nl) is de online community voor jongeren die op wat voor manier dan ook te maken hebben met een eetprobleem. Er zijn veel tieners die worstelen met eten, hun gewicht en/of zelfbeeld.The Jack Project (www.thejackproject.org/) is een Canadees initiatief dat aandacht vraagt voor geestelijk welzijn bij tieners en jong volwassen. Hierbij wordt dus aandacht besteed aan depressie en suïcide preventie. Beide projecten zijn een initiatief van vrienden van ons en zo, door een kaartje te kopen, kan iedereen zijn steentje bijdragen. Het grote doel hierbij is awerness te creëren.


De fietstocht zal op zondag 17 juni om 13:30 uur starten op het parkeerterrein van de Hocras in Bussum (Franse Kampweg 38). Het startschot wordt gegeven door Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum en oud-hoofdredacteur van de Volkskrant. Inschrijven kan terplekke, maar vooraanmelding heeft de voorkeur. Voor meer informatie, of voor deelname, kunt u mailen naar:

fietsenmeteenhart@hotmail.com.

Of als u geïnteresseerd bent om een vrijwilliger te zijn, mail dan ook! Verder kunt u ons vinden op facebook, onder evenement 'Fietsen met een hart'

http://www.facebook.com/events/419437971399684/

U krijgt dan ook een routebeschrijving en afbeelding van de route terug gemaild.


Alvast heel erg bedankt voor de moeite en tijd van het lezen van dit bericht! :)