Nieuwe website

Verrast door de nieuwe website met forum. Jammer dat alle berichten van de oude opzet, ook de zeer recente, verloren zijn gegaan. Is hier nog wat aan te doen? Als frequent bezoeker denk ik dat de nieuwe opzet meer orde schept en dus oudere onderwerpen sneller geraadpleegd kunnen worden. Het is mij niet duidelijk of de vraagsteller een bevestiging per e-mail krijgt, zoals voorheen. Succes met het perfectioneren.


meer fiets, meer mens, Sjef

Het menu klapt te snel open. Daar gaan we nog een oplossing voor vinden. De meldingen op de kaart zijn de meest recente die worden weergegeven, als je inzoomt, zie je meer meldingen; in detail. Aan het Meldpunt staat nog een reeks verbeteringen in voorbereiding.

De afdelingen worden nog niet allemaal op de kaart getoond. Op dit moment worden alle afdelingsgegevens bijgewerkt. Over een paar weken zijn de kaart en de afdelingsgegevens volledig.

Ook de gegevens van de kortingswinkels moeten nog up-to-date worden gemaakt. Er wordt aan gewerkt! Overigens: het websysteem voor kortingswinkels biedt nu ook mogelijkheden voor anderekortingplekken dan fietsenwinkels. Het wordt steeds leuker om lid te zijn van de Fietsersbond :-)

Complimenten voor de frisse Look & Feel van de nieuw site, en de duidelijkheid op de startpagina!

Wat ziet dat er mooi uit! Ik voel mij nu verplicht om zeker elke dag in te loggen en aan verschillende forums deel te nemen. En, ik heb het al zo druk!

Je hebt je ogen niet gekregen om ze dicht te doen! (citaat van mijn vader)

Gefeliciteerd met de nieuwe website. En eindelijk een betere (denk ik) oplossing voor de vraagbaak. Niet meer beperkt zijn aan dat x aantal tekens. Hopelijk (en vermoedelijk) gaat dit voor wat meer surfplezier op deze website opleveren.

Wel hoop ik dat er wat actiever gemodereerd gaat worden om allerhande vervuilende onzin op het forum te voorkomen.

Ziet er zonder meer goed uit, goede menustructuur. ook prettig leesbaar. Grafisch ook een hele verbetering
Jammer alleen dat bij het kaartje van Nederland bedroevend weinig afdelingen getoond worden (via de druppels). In Noord-Holland zijn er 25 afdelingen en er staan er maar drie op. Alhoewel het totale overzicht wél onder het kaartje staat, Toch iets om te wijzigen.Tot slot nogmaals mijn complimenten. De vorige was was nogal rommelig en er is duidelijk meer structuur in gekomen.
Kan het zijn dat ik in Purmerend wat kortingswinkels mis ?. Volgens mij waren het er meer maar ik kan me vergissen. (ik heb uiteraard de oude site niet meer bij de hand)

Groeten,

Martien Roelofs

Het uiterlijk is mooi, het gebruik behoeft wel enige studie.
Verder vind ik het automatische uitklapmenu bovenaan erg hinderlijk en de meldingen die op het kaartje staan zijn zomaar een greep, de helft staat er niet op (ook niet als je inzoomt), zoeken via de meldingenlijst vind ik te lang duren aangezien je eerst door een petieterig menu moet scrollen, als je rechtstreeks een plaatsnaam kan invoeren werkt dat sneller.