Uw ervaring met elektrische tweewielers - project TU Delft

Link naar enquête: https://forms.gle/2ioR2i3CAg754BDF6

Voor mijn bachelor eind project van de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft ben ik bezig met een herontwerp van een elektrische tweewieler. Voorafgaand aan het herontwerpen ben ik geïnteresseerd in de wijze waarop mensen hun elektrische tweewielers kopen en welke onderdelen belangrijk zijn.

Ik zou het erg waarderen als u 5 minuten de tijd wilt nemen om de volgende vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat dank voor uw input. Uiteraard mogen familie, vrienden en kennissen deze enquête ook invullen.

Mocht u meerdere elektrische tweewielers in bezit hebben kunt u de enquête meermaals invullen per type elektrische tweewieler

Sjoerd Lageweg

De enquete werkt niet goed.
Ik moet vragen beantwoorden over fietsen die ik niet in mijn bezit heb.

Die Super-73 heeft een 1200W motor. 'Kweenie of je dat nu moet opnemen in een enquete als het doel is een nieuw ontwerp op de markt te brengen. Da’s namelijk illegaal …

heer, mevrouw moderator: dit is commercieel nieuws…graag actie.

Ingevuld maar als dit het niveau is van de huidige TUD dan moet ik misschien overwegen mijn diploma terug te sturen. Had ik eigenlijk al moeten doen voor het krankzinnige eredoctoraat voor weet-van-toeten-noch-blazen EU-klimaatkabouter Timmerfrans.

Hi pjottr, in de allereerste vraag staat onderaan de optie overig. Hier kunt u zelf aangeven welke elektrische tweewieler u in bezit heeft.

hi Sjef, dit is geen bericht met commerciële doeleinden. Zoals vermeld in het bericht ben ik geïnteresseerd in welke aspecten belangrijk zijn voor mensen bij de aankoop van een elektrische tweewieler voor mijn project.

@sjoerdl , je geeft me niet het idee dat je je op enige manier wilt verdiepen in de problemen die we met je enquete hebben.
Waarom zouden we ons moeten verdiepen in jouw onderzoeksprobleem ?

alle verzoeken om commentaar op enquetes beschouw ik als commercieel.